Nyári szakmai gyakorlat (júl 3 - aug 28)

Startup Evolution Camp 2017

A SEC (Startup Evolution Camp) egy olyan nyári szakmai gyakornoki program, amelynek keretében a jelentkező hallgatók projekt alapon dolgozhatnak a megbízó cégeknél. A 6-8 hetes program célja az értékteremtés mind a hallgató, mind a cég részéről, létrehozva ezzel egy minden szereplő számára előnyös konstrukciót. A munkarend nem kötött, a lényeg, hogy a feladat kész legyen és megfeleljen az előre meghatározott minőségi elvárásoknak. A gyakornoki időszakot felölelő projekt a megbízó cég által kerül beárazásra és kifizetésre a résztvevő hallgató számára.

A program tavaly debütált 28 résztvevő hallgatóval, akik elsősorban a Demola-Budapest inkubációs programjában résztvevő startup-cégeknél és egyéb belső projekteken dolgoztak.

Amit kínálunk:

A megbízó cégek a programban való részvétellel szorosabb kapcsolatba kerülhetnek elsősorban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel, de közvetve más egyetemekkel is. Ezen kívül a toborzási időt és költséget megspórolva közvetlenül vonhatnak be fiatal tehetségeket céges tevékenységükbe. A megbízó cégek munkatársai igénybe vehetik a Demola-Budapest innovációs labor infrastruktúráját és kapcsolati rendszerét is. Ez magába foglalja például a műhely és rendezvénytér használatát, valamint összeköttetést a K+F szektor szereplőivel. Emellett figyelünk a résztvevő hallgatók munkahelyi szocializációjára és támogatására három pszichológus kolléga közreműködésével.

Fontos a résztvevő hallgatók minél intenzívebb bevonása a céges tevékenységekbe, hogy ők új prespektívájukkal hozzájáruljanak a cég sikeréhez egy-egy innovatív ötlet által. Egyedülálló programunk célja a fiatal tehetségek munkaerő közvetítése és a megbízó cégek K+F tevékenységének segítése.

A program menete:

Hallgatók jelentkezése: május 15. – június 15. // Kiválasztás: június 19-30.

Munkavégzés: július 3. – augusztus 31.

Jelentkezés cégek számára és a projektkiírások elküldése május 15-ig!

További információ: https://www.technopolitan.biz/sec2017

Elérhetőség és kapcsolat: Molnár Nikolett // nikolett.molnar@demola.net // +3670/670-8178